.vc_custom_1456373264867{border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}.vc_custom_1456456725837{border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}.vc_custom_1504173556283{margin-top: 10px !important;}
rotate background

Rengjøring

Gyldne Hender AS AS har i mange år jobbet hardt for å gi sine kunder et behagelig og praktisk liv, uten å måtte bekymre seg for renhold. Vi tilbyr tjenester innen daglig renhold, flyttevask, gulvbehandling, og andre rengjøringstjenester med topp kvalitet, til fornuftige priser.

Vi imøtekommer kundens ønsker og krav, både med korte tidsfrister, høye kvalitetskrav og varierte arbeidsoppgaver. Vårt mål er at du ikke skal ofre rengjøringen en tanke etter at du har hyret oss.

Gyldne Hender AS har de siste årene vokst, både i antall ansatte og antall kunder, og er nå rustet for å levere rengjøringstjenester av høy kvalitet til hundrevis av fornøyde kunder.

Kvalitet

Gyldne Hender AS leverer tjenester til både bedrift- og privatmarkedet, og våre systemer og rutiner sørger for kvalitetssikring og oppfølging av alle våre tjenester. Vi legger æren vår i å levere som avtalt til alle våre kunder.

Miljø

Behandling av gulv
Kontorrenhold
Hovedrengjøring
Husvask og hjemmerenhold
Flyttevask
Byggrengjøring
Teppe-/møbelrens
  • /